Masterclass

Volg de masterclass interieurindeling in onze gezellige ontwerpstudio aan de Brouwersgracht 77 in Veenendaal. 

 

Masterclass: Ontwerp uw interieur samen met Tink. 

 

U ziet de mooiste en warmste interieurs langkomen maar hoe en waar te beginnen voor uw eigen interieur en het liefst met uw eigen meubels?  een goede indeling en restyling geeft al een heel andere look en feel. of twijfelt u welke keuzes u het beste maakt en wat u daarvoor moet aanschaffen. Graag wilt u uw huidige interieur afstemmen zodat ook deze warmte en gezelligheid uitstraalt?  Dan is de Tink Masterclass perfect voor u! Tijdens de masterclass maken wij samen een interieur ontwerp dat bij u past en betaalbaar is. 

 

Tijdens de masterclass gaat u aan de slag met een door u gekozen ruimte in uw huis. U neemt (digitale) foto’s mee van uw huis en meubels. Ook de afmetingen van de ruimte en de meubels neemt u zelf op.

 

We beginnen de masterclass met een korte stijl reis waarbij u uw persoonlijke stijl ontdekt. Daarna gaan we de perfecte indeling onderzoeken. Ik neem u mee in een wereld van zichtlijnen, looplijnen en communicatielijnen! We maken gebruik van een vlekkenplan en vervolgens ronden we de masterclass gezamenlijk af. in de dagen na de workshop ontvangt u van ons uw eigen plan uitgewerkt in 3D met uw persoonlijke digitale shoppinglist van Tink.

 

Zo maakt u de juiste interieurkeuzes,  zijn miskopen en interieurfouten verleden tijd en heeft u een volledig Tink plan zonder uw gehele interieur te vervangen.

 

een masterclass vol inspiratie, een persoonlijk moodboard, meubel- of accessoires plan.  We stippen alles op interieurgebied aan. ik vertel graag over kleurenpsychologie en uiteraard geef ik tips en advies.

 

Met de opgedane kennis, een compleet 3D plan, tools en inzichten kunt u zelf aan de slag met het restylen van uw interieur.

 

Kosten voor deze masterclass zijn 249,- euro per persoon. De masterclass is incl. koffie, thee, iets lekkers een fijne Goodie bag en compleet naslagwerk met 3D impressies van uw nieuwe interieurplan. De masterclass bestaat uit 1 dagdeel (4 uren)

 

 

beschikbare data ziet u direct onder deze pagina staan, geen beschikbare data maar wel interesses of (liever een ander moment neem dan even contact met ons op via het contactformulier)

inschrijven voor een van de Tink Masterclasses:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u nog vragen voor mij?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.