Interieur ontwerp

Een goed ontworpen interieur is meer dan een kleurtje en leuke kussentjes, een veel gehoorde kreet maar wat zijn dan de geheimen van een inrichting die goed voelt?

Ik neem u mee op avontuur in de interieur wereld om de geheimen te ontrafelen en toe te passen in een prachtig persoonlijk interieurontwerp. Daarvoor leer ik u eerst een beetje kennen, want een interieur ontwerp is voor iedereen anders en omarmt uw persoonlijkheden, het uitwerken van wensen en toepassen van gewoontes maken dat uw huis als een thuis gaat voelen. Denk aan de fijne plekjes in het huis, wat doet de zon in uw huis, houdt u van ingetogen of extravert, spannend of rustig. Welke kleuren spreken u aan, wat doen deze met u….zoveel te ontdekken samen.

3D interieur ontwerp

Ik ontwerp het interieur persoonlijk, voor u, geen trends, geen eenheidsworst of wat ik mooi vind, maar juist dat wat fijn voelt en waarbij thuiskomen dat fijne warme gevoel geeft. Of dit een nieuwbouw gezinshuis, appartement of bestaand huis is, ik daag u uit en begeleid met alle keuzes. Tijdens de presentaties ontvangt u alle plannen volledig uitgewerkt, met plattegronden, 2D en 3D beelden.

Om een echte ervaring te hebben ontvang u van ons een link waarmee u digitaal door uw nieuwe persoonlijke interieur kunt lopen in 3D zo vaak als u wilt. Zo weet u zeker dat het interieur ontwerp helemaal past. Naast het interieur kunnen we een bestaand huis omtoveren tot een geheel andere woning, een complete metamorfose van exterieur, interieur en zelfs een tuinontwerp past daarbij. Alsof u verhuisd bent maar dan zonder dozen in te pakken! Wij kunnen u volledig ontzorgen, van bouwbegeleiding, advies, interieur maatwerk, technisch uitgewerkt, tot aan interieurontwerp en personal shopping, Wij hebben een groot netwerk en bieden de ondersteuning die u wenst.

Ontmoeten wij u binnenkort? Een brainstormsessie afspraak is snel gemaakt! Bij u thuis (met inachtneming van de Covid-19 richtlijnen) of bij ons op kantoor en bespreken we welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!

Heeft u nog vragen voor mij?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.