Portfolio

Interieurontwerp & advies woonkamer & keuken |

Voor een gezellig gezin met vier kinderen waarvan eentje al uitwonend, is dit warme, rustige en transparante interieurontwerp gemaakt.

De haard wand is compleet nieuw. en maakt van de lichte maar iets smalle woonkamer een heerlijke lounge plek waar het gezin heerlijk kan ontspannen met het gezellige haardvuur en een goed boek. Door de extra fauteuils is er genoeg ruimte voor het voltallige gezin en aanhang. In de tweede erker is een extra lees/ipad hoekje gemaakt. De zithoek wordt groots door het XXL vloerkleed waarbij de ruimte bij elkaar gebracht wordt.

De bestaande houten keuken krijgt een make-over met mooie complementaire kleuren die matchen met de bestaande vloer.  De gaskookplaat en afzuigkap worden vervangen door een moderne variant.
Boven de nieuwe eethoek komen glazen hanglampen zodat er een transparante sfeer ontstaat waarbij er contact met de keuken en de woonkamer blijft.

Deze transparantie zetten we door in de openhaard met drie zijden glas en de overige lampen en accessoires, hierdoor ontstaat er een vergrotend effect in de gehele woonruimte.

In de 3D hebben we een vloerenstudie gemaakt, uiteindelijk is ervoor gekozen om de bestaande vloer in terracotta kleuren te behouden. 

Metamorfose woonvilla Veenendaal!
droomkantoor-buitenleef wellness en cosy living

Metamorfose van een droomvilla in Veenendaal.

Samen met Peter Bergboer BMA ondergaat deze woonvilla met zwembad in Veenendaal een echte metamorfose!

De puien worden vervangen, een waanzinnige veranda met aansluitende wellness en kantoor aan huis worden toegevoegd samen met een gehele eigentijdse uitstraling.

Het thema is geïnspireerd op de vele reizen die de warme gastvrije en sportieve bewoners maakten. Waarbij de ruimtes een Cubaanse uitstraling krijgen.

een echt gezellige living voor vele heerlijke lounge uren voor zowel de openhaard en de tv, en dat in een centraal ziteiland!

Deze biedt plaats voor borrelen en genieten van de haard en Netflix avonden voor de kids, en genieten van elkaars gezelschap. De lederlook wand biedt plaats voor opberg en een persoonlijke art gallery. De comfortabele fauteuils doen gezellig mee met de borrel of bieden juist plaats voor een boek en een kop koffie. De vleugel maakt de overgang naar de keuken en eethoek.

De bewoners upgraden tegelijk hun kantoor aan huis met een aangrenzende lounge om ook fijn in stilte te genieten van de achtertuin. Door de grote schuifpui kan deze in de zomer betrokken worden bij de XXL overkapping. De lichte Cuba vibe sluit hier naadloos op aan met koele tinten in de lounge en zonnig geel voor een fijne werksfeer.

De veranda die nu aansluit bij een nieuwe sauna en het buitenzwembad dat dagelijks gebruikt wordt, krijgt een Ibiza stijl uitstraling met buitenbar, eet en lounge gedeelte. 

Dorine van Buitenruimte.nu integreerde deze stijl in het nieuwe tuinplan waarbij het zwembad centraal blijft maar de natuur en vooral de bosgrond in volle glorie meedoet, de wadi vangt het overtollig regenwater op aan de zijkant van het huis, en er blijft genoeg ruimte over voor sport en spel in de ruime villa tuin.

Heeft u nog vragen voor mij?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.