Portfolio

Interieurontwerp & advies woonkamer & keuken |

Voor een gezellig gezin met vier kinderen waarvan eentje al uitwonend, is dit warme, rustige en transparante interieurontwerp gemaakt.

De haard wand is compleet nieuw. en maakt van de lichte maar iets smalle woonkamer een heerlijke lounge plek waar het gezin heerlijk kan ontspannen met het gezellige haardvuur en een goed boek. Door de extra fauteuils is er genoeg ruimte voor het voltallige gezin en aanhang. In de tweede erker is een extra lees/ipad hoekje gemaakt. De zithoek wordt groots door het XXL vloerkleed waarbij de ruimte bij elkaar gebracht wordt.

De bestaande houten keuken krijgt een make-over met mooie complementaire kleuren die matchen met de bestaande vloer.  De gaskookplaat en afzuigkap worden vervangen door een moderne variant.
Boven de nieuwe eethoek komen glazen hanglampen zodat er een transparante sfeer ontstaat waarbij er contact met de keuken en de woonkamer blijft.

Deze transparantie zetten we door in de openhaard met drie zijden glas en de overige lampen en accessoires, hierdoor ontstaat er een vergrotend effect in de gehele woonruimte.

In de 3D hebben we een vloerenstudie gemaakt, uiteindelijk is ervoor gekozen om de bestaande vloer in terracotta kleuren te behouden. 

Heeft u nog vragen voor mij?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.