Katinka

Katinka komt vanuit haar vroege jaren uit de Mode & Kleding. Het was snel duidelijk dat creativiteit, ontwerpen, gevoel voor kleuren en styling haar enorm aanspraken. Na een paar jaren werkzaam in de mode-industrie ging ze op pad. 

Ze kwam in een compleet andere branche terecht. De wereld van de gemotoriseerde tweewielers heeft haar meer dan 20 jaar geboeid. Met name de marketing van meerdere merken bij een grote importeur.  Met haar gevoel voor sfeer en styling “matchte” zij de juiste producten en accessoires aan de specifieke doelgroepen. Waarbij ontwerpen op kleurgebied en toepassing, affiniteit hadden met haar ontwerppassie. Tijdens dealer- en publieke events paste zij haar organisatietalent en projectmatige aanpak toe om op creatieve wijze van elk event een succes te maken.

In de loop van de jaren veranderde de Marketing waardoor er minder ruimte was voor het creatieve. Styling, gevoel voor kleur en ontwerpen zit nu eenmaal in je DNA! Met haar inlevingsvermogen, geduld, enthousiasme en doelgerichtheid en direct klanten contact, is haar nieuwe missie geboren, mensen blij maken met een mooi, passend en verassend interieur ontwerp.

Heeft u nog vragen voor mij?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.